6 flasker 2018 Carneros Pinot Noir

- Varenummer: 159460
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 1.950,00

Få sikret dig solid amerikansk Pinot Noir, til når vintørsten skal slukkes i nogle solide dråber.

Starmont Winerys Carneros Pinot Noir er frisk og levende duft med noter af jordbær, rosenblade og herlige røde kirsebær. Hertil et let krydret element med rabarber og lidt sødme fra fadet. Smagen er medium fyldig med frisk saftig frugt som domineres af friske røde jordbær og igen et krydret velintegreret element fra fadlagringen. Det vil smage fantastisk helt for sig selv, men til kylling danoise eller en hjemmerørt tatar, der vil det også sidde lige i skabet.

Vinen er sammensat af Pinot Noir druer der er høstet i underområdet Carneros i den sydlige ende af Napa Valley. Her ligger vineriet i den del af området der køles ned af tågen der trænger op fra bugten, hvilket giver en længere vækstsæson for druerne. Ved ankomst er vinen gæret i en kombination af åbne og lukkede tanke, for at skabe den rette balance i vinen. Inden aftapning på vingården er vinen lagret i 9 måneder i franske egetræsfade.

93 point | Vinbladet

"Fin duft, elegant med jordbær, kirsebær og hindbær. Meget elegant smag, cremet med moden tannin og cremet eftersmag med kølige, modne bær."