2021 Skyggebrygger Village Alkoholfri Æble Eiswine

Danmark Sjælland
- 20,00 cl. - Varenummer: 596721
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 149,00

Dyb, gylden og karakterfuld Æble Icewine fra det sydlige Sverige. Forførende duft af friske æbler, sensommerbrise og nyslynget honning, suppleret af et strejf af æblemarmelade. Smagen bærer en kraftig og koncentreret sødme med noter af både grønne og røde æbler, komplementeret af en forfriskende syre. En oplagt ledsager til klassiske æbledesserter, såsom trifli, æble tarte tatin eller en lun crumble - gerne ledsaget af en cremet vaniljeis.

Village Apple Icewine er lavet på friskpresset most der fryses og herefter langsomt tøs op. Ved denne teknik koncentreres smagsstoffer, sukker og aromastoffer, da det er denne del der tør først. Resultatet er alt det gode fra æblemosten og tilbage er kun vand. Denne meget koncentrerede most gæres ved hjælp af champagnegær i små batch af 20 liter. Inden tapning på flaske sammenstikkes den nu færdiggærede dessertvin til en vin der flaskes under navnet Village Apples. En stor del af de benyttede æbler er plukket fra æbletræerne i de små landsbyer omkring SkyggeBryggers gård, heraf vinens navn. Det er æbler fra folks haver, hvor dem der bor der enten er for gamle eller for travle til selv at plukke dem. Det er æbler der ellers ville have rådnet på de gamle æbletræer. I hver årgang er vinen baseret på et forskelligt mix af mange sorter, lige fra de kendte såsom Cox Orange til helt ukendte sorter og vildæbler fra skoven. Sammenstikning, flaskning, gæring - ja stort set alt er udført med hånden af vinmageren SkyggeBrygger. Village Apple Icewine udgør en meget lille eksklusiv produktion der ofte lander på under 1000 flasker om året.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.