Mastio Loggia

Mastio Loggia er et særligt label skabt af den store italienske vinproducent Cantine Pirovano, der har specialiseret sig i at lave solide og prisbillige vine fra de fleste af Italiens regioner.


pr. side
Vis som Grid Liste

1 vare

Faldende orden
pr. side
Vis som Grid Liste

1 vare

Faldende orden

Som så ofte i Italien er der tale om et familiefirma, som i dette tilfælde kan føre sine rødder helt tilbage til 1850, da en af slægtens forfædre, en vinglad skomager ved navn Amadio Pirovano besluttede sig for at åbne et værtshus, hvor han solgte vine købt af bønder fra Puglien.

Næste vigtige kapitel skrives i 1910, da hans to sønner, Antonio og Constantino startede en vinkælder, som de kaldte Antonio Pirovano e F.ili, et navn der i 1950’erne ændres til Cantine Pirovano.

I dag er det så fjerde generation, der driver virksomheden, som står bag et væld af forskellige vinlabels fra Italiens forskellige vinregioner.

Et af dem er Mastio Loggia, der laver klassiske italienske kvalitetsvine – både rød, hvid, rosé og mousserende – fra de flere forskellige regioner.

Af dem er der særlig grund til at anbefale den fortræffelige – og prisvenlige – spumante, som findes i vores sortiment – og egner sig fortræffeligt til festlige begivenheder eller de gange, hvor du bare har lyst til at nyde et godt og forfriskende glas bobler!