Bourgogne Rouge i tre niveauer

Bourgogne Bourgogne
Smagekasse - Varenummer: 159412
Tilføj til ønske liste
På lager
Special pris kr. 599,00 Normalpris kr. 767,00

Kom med på en smagsrejse rundt i Bourgognes unikke natur, med Château du Cray ved roret.

For dette vidunderlige vinslot gør en dyd ud af at lade terroiret lede an, når det kommer til udtrykket i deres vine. Og derfor er de ikke blege for at lave flere forskellige regionale cuvéer, hvor andre måske havde ladet sig nøje med en enkelt Bourgogne Rouge cuvée.

Men nej, for Château du Cray er der stor forskel på, om vi befinder os i deres enkeltmark "Le Cornevent" i Côte Chalonnaise, deres markparceller i Côte d'Or eller om vi helt specifikt er i Hautes-Côtes de Beaune. Alt dette har betydning for udtrykket i vinen. Fremgangsmåden for at fremstille disse cuvéer er stort set den samme, så tilbage står blot naturens rammer som den helt store og afgørende variabel.

Og nu kan du selv få lov til at opleve diversiteten i deres udtryk med denne smagekasse. Vi har samlet 3 af deres Bourgogne Rouge cuvéer, som hver har deres specifikke geografiske ophav. Oplev, hvordan druernes terroir former vinene helt forskelligt, hvordan noget smager mere modent end andet, hvordan én flaske føles mere struktureret end de andre og alle de andre små forskelle. Det er en sjov lektion i Bourgogne-vinenes nuancer og, om ikke andet, tre gode vinoplevelser.

Smagekassen indeholder:

1 flaske 2021 Bourgogne Rouge Le Cornevent

1 flaske 2021 Bourgogne Rouge Côte d'Or Clos du Château

1 flaske 2021 Bourgogne Hautes-Côtes de Beaune Rouge

Otto Suenson

Hos Otto Suenson er vi dedikeret til vin. Uanset prislejet er hovedfokus altid på kvalitet – vores absolutte signatur.