2020 Arbois Blanc Savagnin Ouillé

Frankrig Jura , Jura
Hvidvin - Varenummer: 145020
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 199,00

Lokalt, traditionsrigt og unikt. Hvidvin på Savagnin er helt sin egen stil i Jura, og det er lige dele charmerende og unikt. Druesorten er en del af Traminer-familien, hvis mest kendte medlem er Alsace-druen Gewürtztraminer. Savagnin har dog slet ikke samme aromatisk intensitet, men forlader sig i stedet på et mere citrusbåret, floralt og tropisk udtryk. Og det er også det, du finder her.

En undermoden fornemmelse af sydens frugter, hvor man godt kan smage det tropiske, dog uden at det kammer helt over. Det bliver ledsaget af mere europæiske stenfrugt klassikere, som også får et strejf af citron. En henrivende druesort, som både kan nydes for sig selv, eller til mad.

Vinen har lagret 9 måneder på egetræsfade.

Domaine Rolet Pere & Fils

Domaine Rolet er den anden største vingård i Jura, der ligger i det østlige Frankrig. Fra vinmark til kælder, fra opbevaring til mærkning - kvaliteten er gennemgående hos Domaine Rolet.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.