Dedicated to wine since 1880

Bekræft din alder

Denne hjemmeside indeholder produkter, der ikke er tilladt at sælge til personer under 18 år. Bekræft venligst, at du er over 18 år gammel.

Under 18 år
Indkøbskurv (0) Kr. 0
Fri fragt ved køb over 599 kr. / Bestil inden kl. 12.00, og vi sender samme dag // Hurtig, problemfri levering på 1-2 hverdage

Robert Chevillon

Domainet blev grundlagt omkring år 1900, hvor Symphorien Chevillon købte de første parceller med Pinot Noir i Nuits-Saint-Georges, siden har hver enkelt generation tilkøbt mere jord, og i dag sidder domænet på 13 hektar, fra 8 forskellige 1'er Cru marker, samt mindre mængder udenfor dette niveau. Senere kom Robert Chevillon til og i dag drives domænet af hans to sønner.

Man har fuld fokus på at de bedste vine laves i marken, så daglige ture i markerne er helt logisk. Der foretages en grøn høst i juli, for kun at lade de bedste drueklaser hænge tilbage. Der høstes kun i hånden og alle klaser kommer gennem et sorteringsbord, inden de kommer i kælderen. Vinene lagres på egetræsfade i 15-18 måneder, hvoraf 30 % er nye. Resultatet er vine der er typiske for hver deres vinmark, med stor smagsintensitet og elegance.

Filtrer din søgning, På f.eks.: Type / Drue / Distrikt / Årgang / Alkohol procent / ...

Drue

Distrikt

Produkter (7)