Collemassari Smagekasse

esss
Smagekasse - Varenummer: 159376
Tilføj til ønske liste
På lager
Special pris kr. 285,00 Normalpris kr. 377,00

Castello di Collemassari er en af Toscanas skjulte skatte. Men huset er en lidt besynderlig hemmelighed, fordi kigger man på ejerne bag, så genkender man dem hurtigt som ejerne af prominente vingårde som Grattamacco fra Bolgheri og Poggio di Sotto fra Brunello di Montalcino.

Men inden de fik så berømte vinhuse ind i deres portefølje, så var det med Castello di Collemassari, at søskendeparret Maria Iris og Claudio Tipa begyndte deres vineventyr.

I det skandaløst oversete vinområde, Montecucco, i Toscana, laver Castello di Collemassari fortryllende vine på Sangiovese og Vermentino. På trods af flotte point og rosende ord fra vinanmeldere, er vinenes pris holdt nede på et helt ufatteligt niveau. Vi kan ikke pege på andre grunde, end at områdets manglende kommercielle gennembrud holder priserne nede i gulvhøjde. For kvaliteten, den er ikke til at tage fejl af.

Kom selv med på opdagelse i vinene fra Montecucco og Castello di Collemassari i denne smagekasse. Og oplev på egen krop, hvor meget dette hus og vinområde har at byde på.

Castello di Collemassari

Castello di ColleMassari blev grundlagt i 1998 da søskendeparret Maria Iris og Claudio Tipa, som altid havde delt passionen for naturen og gode vine, udlevede drømmen om en vingård i Toscanas bakker.

Regionen Montecucco, som er beliggende i det øvre Maremma blev stedet, hvor drømmen skulle blive til virkelighed. Området ligger mellem Brunello og Morellino di Scancano og er ideel til dyrkning af Sangiovese.