Sancerre Blanc La Rabotine Les Lots

- Varenummer: 159120
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 289,00

Et meget personligt bud på Sancerre fra winemaker Alban Rolbin. Hvor andre Sancerre-producenter gærer og lagrer udelukkende på ståltanke, for at skabe en helt rank og slank vin, der går Alban Robin anderledes til værks. Hans Sancerre får lov at lagre på store, franske egetræsfade. Det giver en Sancerre som får en helt anden tekstur og fylde, end det man er vandt til. Den er mere rund og harmonisk, og har små forsigtige indspark af sødligt og krydret fadpræg.  Det er dog meget nøjagtigt afstemt, og den aromatiske frugt og friske syre som vi forventer fra en Sancerre, det er der stadigvæk masser af.

Men disse nye og mere fyldige klæder, åbner pludselig helt nye muligheder for den i forvejen meget gastronomiske vin. Hvor man med normal Sancerre helst skal sigte efter mere lette anretninger, så kan denne bære langt mere fedme og intensitet. Så står den på skindstegt fisk med hollandaise og nye kartofler? Ja, så vil det her virkelig være et helt afsindigt glas at drikke til.

Det er en både sjov at velsmagende flaske, som vil være en kærkommen tilføjelse til mangt en vinelskers arsenal.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.