Wiegner

Wiegner ... en passioneret og talentfuld vinfamilie, med fingrende og hjertet dybt nede i mulden, eller vulkanstenene om man vil. Disse er hovedingredienserne bag vinene her, som alle vil printe sig dybt i dit sind! Velkommen til Etna DOC og familien Wiegner.

Vi kunne ikke finde nogle varer, der matchede dine kriterier.
Wiegner

Vulkanen Etna ... et unikt terroir! Et klima som skabt til at give vilde, skelsættende vinoplevelser.

Med kun 950 hektar er Etna DOC blandt de små vinregioner i Italien, kun halvdelen af størrelsen af eksempelvis Barolo! Men dette vilde, unikke terroir bestående af aktiv vulkan-jord i 750 meters højde, perfekt klima og eksponering for solen giver ekstremt gode forhold til vine i absolut verdensklasse. Og forstår man at mestre disse naturlige kræfter, gaver om man vil, kan man producere nogle vine som man skal til førnævnte region i Piemonte i det nordlige Italien for at finde lignende, både når det kommer til kvalitet, kompleksitet og holdbarhed.

I den vilde og smukke natur på Etna, passer Peter Wiegner sammen med hans søn, Marco, til dagligt 6 hektar vinmarker - beplantet med Nerello Mascalese, Aglianico, Cabernet Franc, Fiano & Carricante. Alt dyrkes økologisk og efter biodynamiske principper. Terroiret bevares og udtrykkes til sit fulde ved, at man vinificere uden kunstige tilsætninger og lader vinen spontangære. Der benyttes udelukkende stål og gamle, store fade til lagring.