Musella

Musella er navnet på dette familieejede vinhus beliggende i overdådige og naturskønne omgivelser blot bare 15 kilometer fra Verona, nærmere bestemt ”San Martino Buon Albergo”, der har gjort det til sit speciale at producere traditionelle Veneto-rødvine i absolut topklasse ud fra biodynamiske principper.

Vi kunne ikke finde nogle varer, der matchede dine kriterier.
Musella

Med en fortid som populær tumleplads for den privilegerede adel emmer området omkring Musella ganske enkelt af historie.

I 1995 blev der tilføjet et helt nyt og spændende kapitel, da Emilio Pasqua Di Bisceglie åbnede sit eget vinhus i det smukke og idylliske naturområde lidt udenfor Verona.

Som så ofte i Italien er der tale om et vaskeægte familieforetagende, hvor især Emilios datter Magdelena - som hans nærmeste og mest betroede medarbejder - gennem årene har været med til at spille en stor og afgørende rolle for vinhusets udvikling.

Det var nemlig hende som i 2009 fik gennemført, at al produktion fra Musella skulle følge biodynamiske principper, hvilket man fem år senere fik konkret bevis på i form af Demeter-mærket.

Af Musella-ejendommens samlede areal på i alt 400 hektar, er godt de 40 afsat til vinmarker, hvor den varierede jordbund giver mulighed for at dyrke de mere end 10 forskellige druer, hvilke benyttes til produktionen af husets imponerende portefølje af både hvid-, rød, rosé- og mousserende vine. 

Gennem årene har Musella modtaget flere fremragende anmeldelser, bl.a. fra fremtrædende anmeldere som Robert Parker og James Suckling.

Det gælder ikke mindst deres udgaver af klassiske Veneto-vine som Valpolicella Superiore og Amarone della Valpolicella.

Også herhjemme vil Musella uden tvivl få superlativerne frem hos de mange fans af klassisk Italiensk kvalitetsvin!