Domaine des Fontnobles

Familien Bertrand har dyrket skråninger i Rhônedalen siden middelalderen. De krediterer de mange generationers succesfulde drift til familiens ekstreme konkurrencemindset, hvor de hele tiden presser sig selv for at sætte nye standarder. I dag drives vingården stadig af et Bertrand makkerpar bestående af far og søn, hvor fortidens uvurderlige erfaringer blandes med den næste generations blik for fornyelse og udvikling. Og selv i dag, så mange generationer senere, fremstår vinene fra Domaine des Fontnobles stadig bløde, omfavnende og velpolerede – og stråler i glasset med al deres pragt.

Vi kunne ikke finde nogle varer, der matchede dine kriterier.
Domaine des Fontnobles

Domainet tager sit navn efter den lille landsby i Vacqueyras, Fontbonne, hvor deres vinkælder har adresse. Det er herfra, at de gennem mange generationer har udviklet et indgående kendskab til landskabet og terroiret, som gør dem i stand til at producere egnstypiske vine af høj kvalitet.

Det er i dag Jacques Bertrand der leder vingården, og ifølge familien selv, er han blevet grundigt oplært af både hans far, Raymond, og onkel, Jean-Marie, i familiens hemmeligheder om vinproduktion.

En af de afgørende terroir-fordele ved deres druers kvalitet, er den lille bjergkæde Dentelles de Montmirail, som skærmer deres knap 40 hektar marker imod den destruktive Mistralvind. Det giver helt andre muligheder for at eksponere druerne for solen, så de har langt bedre mulighed for at suge saft og kraft til sig.

Stilen fra Domaine Fontnobles er rund, rig og fyldig – med et harmonisk og balanceret udtryk. Store og flotte vine, der vil imponere alle vindrikkere med smag for det sydfranske.