Clos Grangeneuve

Clos Grangeneuve er navnet på dette historiske vinslot i vinregionen Pomerol, hvor man laver karakterfulde og velsmagende vine i den klassiske Bordeaux-tradition.


Vi kunne ikke finde nogle varer, der matchede dine kriterier.

Stedet er en del af Vignobles Robin, der ejes af parret Alexandra og Nicolas Robin, hvis familier har beskæftiget sig med vinproduktion siden 1768, og det ligger på højre bred af Gironde-floden, nærmere bestemt Pomerol.

Arealet af vinmarker udgør et samlet areal på 3,8 hektar med en overvejende sandet og gruset jordbund, hvor man i den klassiske Bordeaux-tradition dyrker Merlot, som håndplukkes fra omkring 40 år gamle vinstokke.

Druerne sorteres grundigt, inden de havner i kælderen, hvor de under ledelse af den anerkendte vinmager Stéphane Derencourt gennemgår gæring og maceration og til sidst lagres på de for området typiske ”barriques” (225 liters egefade).

Herefter kan vinen så til sidst fortsætte sin rejse ud i verden, hvor den uden tvivl også i fremtiden vil henrykke de mange elskere af klassisk og karakterfuld Bordeaux-vin.