Chateau Tour Saint Paul

Historien starter tilbage i 1958 da Yung familien forlader Algeriet, for at bosætte sig på den højre bred af Garonne-floden i Bordeaux. 

I dag videredrives ejendommens 25 hektar vinmarker af Paul og Jean, foruden den yngste generation Arthur, der for ganske nyligt er trådt til. Hos Château Tour Saint Paul står intet stille, og producenten har hermed dedikeret sig fuldt ud til bæredygtig drift, med den strenge HVE3 (High Enviromental Value) certificering siden 2018. 

Vi kunne ikke finde nogle varer, der matchede dine kriterier.
Chateau Tour Saint Paul

”Passion og familietradition siden 1958 – Kvalitets Bordeaux i et uhørt prisleje”

Historien starter tilbage i 1958 da Yung familien forlader Algeriet, for at bosætte sig på den højre bred af Garonne-floden i Bordeaux. Familien erhverver sig i samme år Côtes de Bordeaux-slottet Château Grimont og udvider senere hen med Château Sissan, ikke langt fra de berygtede kommuner Graves og Péssac-Léognan. Slottene opnår med hast bred anerkendelse og internationalt renommé – for deres imponerende Cadillac-vine, der kvalitetsmæssigt langt overgår pris. I 1990 opkøber Yung således den 3. perle i rækken af vinslotte, som navngives efter familiens ældste søn: Château Tour Saint Paul. 

I dag videredrives ejendommens 25 hektar vinmarker af Paul og Jean, foruden den yngste generation Arthur, der for ganske nyligt er trådt til. Hos Château Tour Saint Paul står intet stille, og producenten har hermed dedikeret sig fuldt ud til bæredygtig drift, med den strenge HVE3 (High Enviromental Value) certificering siden 2018. Beplantningerne er domineret af hovedsageligt Merlot, som stortrives i dette områdes lerholdige jord. Stilen hos Château Tour Saint Paul er elegant, charmerende og befriende let drikkelig – dog uden at give slip på klassisk Bordeaux-struktur eller tannin. Det er med glæde og stolthed at vi kan tilbyde kvalitets Bordeaux i et prisleje hvor langt de fleste kan være med – rigtig god fornøjelse.