Cabo da Roca

Cabo di Roca er et særligt label skabt af portugisiske Casca Wines, der har gjort det til sin mission at skabe moderne kvalitetsvine med nøje udvalgte druer fra landets mange forskellige vinregioner.


Vi kunne ikke finde nogle varer, der matchede dine kriterier.

”New Wines from the Old World” 

Sådan sammenfatter Casca Wines selv deres overordnede mission og målsætning.

Projektet er skabt af de to unge og visionære vinmagere, Frederico Gomes og Helder Cunha, med en ambition om at skabe internationalt orienterede vine, der kombinerer klassisk tradition med moderne teknologi og know-how.

Helt konkret kommer det til udtryk ved, at man samarbejder med over 60 forskellige vingårde spredt ud over hele Portugal, som forsyner Casca Wines med ”kun de bedste druer” til produktionen af de forskellige vinlabels.

Et af dem er Cabo di Roca, hvis navn er en henvisning til Portugals vestligste punkt ud mod den forblæste atlanterhavskyst, hvilket man har valgt at markere i form af et gammeldags skib, som sejler forbi stedets ikoniske fyrtårn.

Cabo di Roca laver flere forskellige vine, men især deres hvidvin, som findes i vores sortiment, er et spændende og velsmagende bekendtskab.

Druerne – en blanding af Chardonnay og de lokale Farnâo Pires og Vital - stammer fra marker tæt på Lissabon, nærmere bestemt Estremadura-provinsen.

Generelt har man stort fokus på bæredygtighed og organiske dyrkningsmetoder.

Sammen med Frederico og Helders store ekspertise i vinkælderen har det resulteret i en elegant, frugtagtig og meget alsidig hvidvin!