Brogsitter Weingüter

Brogsitter-familien lever og ånder for vin. De dyrker det, producerer det, importerer det og sælger det. Familiens vinhistorie kan spores helt tilbage til 1600-tallet i Tyskland, og de mange generationers erfaring er nemme at spore i Brogsitters vine.

For familien forbinder 420 års erfaring med vinproduktion, med en moderne og præcis kælderbehandling. Der er ingen slinger i valsen at spore, og vine fra Brogsitter er altid garant for en træfsikker vinoplevelse.

Vi kunne ikke finde nogle varer, der matchede dine kriterier.

State-of-the-art cellar technology

Brogsitter er et stjerneeksempel på hvor stor vin man kan lave, hvis man forbinder flere generationers erfaring, med ”state-of-the-art cellar technology”. For nogle aspekter ved vinproduktion, det kræver flere hundrede års erfaring med områderne og naturen, mens andre kræver millimeter præcise instrumenter, som tillader vinmagerne at udnytte hver en del af deres ekspertise. Og Brogsitter - de har det hele.

Derfor er vine med deres navn på etiketten altid garant for en seriøs vinoplevelse.

Winery of the Year

Brogsitters dygtige markarbejdere og kældermestre, anført af ejer Hans-Joachim Brogsitter, modtog i 2009 en kæmpe udmærkelse, da den anerkendte, tyske madguide, Schlemmer Atlas, kårede dem som ”Winery of the Year”

Det var en cementering af Brogsitters position som én af Tysklands største og bedste producenter.