Bodega Luzdivina Amigo

Bodega Luzdivina Amigo er et lille og familiejet vinhus beliggende i El Bierzo-regionen i den nordvestlige del af Spanien, der laver velsmagende og karakterfulde vine.


Vi kunne ikke finde nogle varer, der matchede dine kriterier.

Familien Amigo har dyrket vinmarker i mange generationer.

Alligevel begynder historien om Bodega Luzdivina Amigo først for alvor i 2002, da de to brødre Javier og Miguel Angél beslutter at realisere en gammel drøm at lave deres egen vin.

Navnet er en hyldest til deres mor, Luzdivina.

Vinmarkerne, der udgør i alt 18 hektar, er mellem 60 og 100 år gamle og ligger i en højde på 600 og 750 meter med en varieret jordbund bestående af en blanding af sand, sten og mineralholdigt skifer.

Sammen med det særlige klima, der er relativt køligt efter spanske forhold, skaber det fremragende forhold for de for området så typiske druer Mencia, Godello, Jerez, Dona Blanca og Gernacha Tintorera.

Så hvis du har lyst til at udforske, hvorfor El Bierzo ofte nævnes som et af Spaniens mest spændende og fremadstormende vinområder, er Bodega Luzdivina Amigo et godt sted at starte.

Resultatet er nemlig blevet en række friske og frugtagtige rød- og hvidvine med en meget spændende og karakteristisk mineralitet.