Roskilde Smagning - Peter Work d. 18/ 4

Smagning - Varenummer: 6222
Udsolgt
kr. 745,00

Når Peter Work fra Ampelos Cellars taler om vin, så er det svært at få ham til at holde op igen. Og gud ske tak og lov for det! For han er en uudtømmelig kilde af viden om vinproduktion og anekdoter fra et langt liv som vinbonde i Californien. Det er en helt unik oplevelse at komme med på en rejse ind i vinens verden, helt ned blandt vinstokkene, fortalt af en vinbonde, der har dansk som sit modersmål.

Derfor har vi sat den virtuose og veltalende vinbonde i stævne. Denne skønne aften kommer til at foregå i vores butik Roskilde i den gamle og smukke bankboks, der er beliggende i kælderen. Peter vil præsentere ni forskellige af hans vine, og fortælle alle de historier der hører til dem, fra idé til mark til udførsel.

Som ledsager til sådan en eksklusiv omgang, har vores egen Flemming Brodthagen, butikschef i Roskilde, fået lavet en 2-retters menu fra den lokale Slagter Frimann, så vinene kan få lidt god mad at arbejde sammen med.

Det bliver en hyggelig aften, hvor du både bliver klogere på vinens verden, samtidigt med en kaskade af gode vinoplevelser vil skylle ind over dig. Så skynd dig at købe billet, for der er kun et meget begrænset antal pladser tilgængelige.


Tid og dato:  Torsdag d. 18. april kl. 18:00

Sted: Butik Roskilde
Ringstedgade 2
4000 Roskilde


OBS! Husk, at din ordrebekræftelse er din billet.

Otto Suenson

Hos Otto Suenson er vi dedikeret til vin. Uanset prislejet er hovedfokus altid på kvalitet – vores absolutte signatur.