Rosé 2023 Smagekasse

esss
Smagekasse - Varenummer: 159416
Tilføj til ønske liste
På lager
Special pris kr. 649,00 Normalpris kr. 906,00

Det her er smagekassen, der er dedikeret til sommer.

Vores sommelier har udvalgt 3 forskelligartede rosé-vine, som på hver deres måde tilfredsstiller et vinøst sommerbehov. Med disse tre vine lagt på køl, vil du således være forberedt på mangt et rosé-indbydende scenarie, som måtte ramme dig.

Smagekassen indeholder:

2 flasker 2022 Sophie Valrose Rosé

En klassisk, laksefarvet rosé fra Provence. Flasken, som du ikke ved, du har lyst til, før solen pludseligt kigger frem, humøret stiger, og det gode selskab pludselig melder sin ankomst. I det øjeblik opstår rosétørsten på et øjeblik, og så er det vigtigt at være ordentligt klædt på. Tag den direkte fra køleskabet og skænk den i gavmilde portioner, så er den gode sommerstemning sikret.

2 flasker 2022 Chinon Rosé – Château de la Grille

Ser man bort fra Provence, er Loiredalen og Chinon et af Frankrigs epicentre for rosévin. I denne vin er det Cabernet Franc, der spiller hovedrollen, og takket være druens urtede karakter, får man lidt mere kant og kompleksitet, end man normalt forventer fra rosé-vin. Derfor er det også den perfekte vin at finde frem, hvis man vil have sin rosé med til middagsbordet som ledsager til fisk, gris eller kylling. Her fungerer den mesterligt som tørstslukker, mens der arbejdes i køkkenet, og som madvin, når du er klar til at servere.

2 flasker 2021 Bigaro Rosato

Den mousserende rosévin, til når din søde tand melder sig på banen eller til de gæster, der foretrækker det søde frem for det sure! Bigaro Rosato kan bedst beskrives med ordene ”som sodavand for voksne.” Men lad dig ikke snyde af den lidt lavpraktiske formulering. For her i flasken er der både kompleksitet og dybde, hvorfor det anerkendte vinmedie, Vinous, ikke overraskende har tildelt den 92/100 point. Men her er også sukker, som gør vinen til en sød og fornøjelig slurk. Server det iskoldt og sørg for en isspand at placere resten af flasken i, så har du en sommereliksir, der vil imponere bredt i selskabet.

Otto Suenson

Hos Otto Suenson er vi dedikeret til vin. Uanset prislejet er hovedfokus altid på kvalitet – vores absolutte signatur.