Orin Swift Smagekasse

esss
Smagekasse - Varenummer: 159283
Tilføj til ønske liste
På lager
Special pris kr. 2.699,00 Normalpris kr. 3.834,00

Dave Phinney er en fandenivoldsk vinemaker, som med en dogmefri tilgang til vinproduktion søger inspiration i alt, hvad der omgiver ham, lige fra ugeblade, musik og fængselstatoveringer. Druerne er nogle, han køber fra nøje udvalgte samarbejdspartnere, for så selv at vinificere dem. Det gør han, fordi han betragter hele Californien som et forrådskammer, hvorfra han håndplukker druer for at sammensætte helstøbte vine, som indkapsler diversiteten og kompleksiteten ved regionens udtryk.

Dermed er der heller ingen begrænsninger for hans kreativitet, og som en Michelin-kok kan han eksperimentere og udvikle nye og spændende cuvéer, som smager præcis som han ønsker, de skal. Og tag ikke fejl, han går også til det med præcis samme uhyggelighed. Hans Slander Pinot Noir cuvée tog det ham f.eks. 10 års trial and error, før han var helt tilfreds med udtrykket.

Så er du til amerikanske vine med masser af personlighed og velsmag? Så er vinene fra Dave Phinney og Orin Swift Cellars en vinoplevelse, du er nødt til at kaste dig om bord i. Og det kunne ikke gøres bedre med denne smagekasses tour de force igennem 6 forskellige af hans vidunderlige cuvéer. Bag hver etiket gemmer sig en historie, og i hver flaske venter der en oplevelse.

Glæd dig særligt til at opleve Orin Swifts absolutte topvin, Mercury Head, der kun produceres i gode årgange, og i et meget lav antal af flasker.

- Så spænd sikkerhedsselen, for nu bliver det vildt!

Smagekassen indeholder:
2019 Palermo Cabernet Sauvignon, Orin Swift Cellars
2020 Abstact Grenache , Orin Swift Cellars
2019 Machete Petite Sirah, Orin Swift Cellars
2019 Mercury Head Cabernet Sauvignon, Orin Swift Cellars
2019 8 Years In The Desert , Orin Swift Cellars
2019 Papillon, Orin Swift Cellars

Otto Suenson

Hos Otto Suenson er vi dedikeret til vin. Uanset prislejet er hovedfokus altid på kvalitet – vores absolutte signatur.