12 flasker A Villainous Zinfandel 2020

Smagekasse - Varenummer: 159459
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 1.788,00

Et sandt røverkøb på 12 flasker Villainous Zinfandel!

Lodi, Californien, er et af de bedste steder at dyrke Zinfandel i hele USA, og netop derfor er det også herfra, at Once Upon a Vine får deres Zinfandel-druer fra, til deres Villainous Zinfandel. I Lodi er dagene varme, og nætterne kølige, så mens druerne i solskinstimerne suger saft og kraft til sig, så får de lov at køle ned om natten, hvilket bevarer balancen i druemosten.

Once Upon a Vines Villainous Zinfandel er en sand amerikaner, fyldt med selvtillid og gå-på mod, den er ikke bange for at springe op af glasset, og selvsikkert gøre sig selv til kende på smagspaletten. Det er en saftig, mørk og kraftfuld rødvin, hvor du både får brombær, solbær, jordbær og hindbær, samt en sødlig fornemmelse af kanel, vanilje, pibetobak og et krydret strejf af peber. En vin som gør det fantastisk til intense retter. Spørger du amerikanerne, så ville de sige at den er oplagt til spareribs eller pulled pork, med masser af barbecuesovs på.

Once Upon a Vine

Once Upon a Wine er et særligt label skabt af den californiske vingigant Bronco Wines, der – som navnet antyder – ønsker at skabe eventyrlige vine, som tilbyder et behageligt afbræk fra hverdagen.