Dedicated to wine since 1880

Bekræft din alder

Denne hjemmeside indeholder produkter, der ikke er tilladt at sælge til personer under 18 år. Bekræft venligst, at du er over 18 år gammel.

Under 18 år
Indkøbskurv (0) Kr. 0
Fri fragt ved køb over 1000 kr. / Bestil inden kl. 12.00, og vi sender samme dag // Hurtig, problemfri levering på 1-2 hverdage

Spagnol

Spagnol familien driver dette lille luksus vineri i hjertet af Prosecco distriktet med stor passion og charme. Der dyrkes 32 hektar vinmarker, som for de fleste tilfælde er på den berømte Col del Sas bakke. Familien har dyrket vin siden begyndelsen af det 19. århundrede, men begyndte først på mousserende vine i 1986 her i Conegliano Valdobbiadene, som er det bedste område for Prosecco fremstilling. Glæden ved at have denne størrelse er optimalt for Spagnol familien, for så kan de holde fokus på hver enkel vinstok og frembringe den kvalitet de ønsker i den endelige vin. Familiefirmaet bliver passet og plejet af farmand Orazio, hans frue Loreta og deres fire sønner; Stefano, Marco, Alberto og Mattia.

I dette bjergrige landskab arbejder Spagnol familien kun med den bedste drue i området; Glera. Denne drue modner optimalt og udvikler hele sin aromatiske palet under de lokale forhold med kølige nætter og varme dage. Vinen gæres på ståltanke og hele målet er at bevare mest mulig druekarakter og friskhed i vinene.

Produkter (7)