2013 Sancerre Blanc Prestige LC

Loire Sancerre
Hvidvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 102813
Bliv kontaktet

Giv mig besked, når dette produkt er på lager

Udsolgt
kr. 419,00
Topvinen fra Lucien Crochet. Denne vin fremstilles kun i de bedste årgange, fra husets ældste parceller. Stor fylde med koncentrerede noter af abrikos og citrus. Kompleks i munden med fine noter fra fadlagring i balance med den store frugtpalet. En fremragende ledsager til kraftfulde fiskeretter som fx hel grillet fisk. , -----, Denne topvin laves kun sjældent. De bedste og ældste parceller leverer i exceptionelle årgange frugten til denne cuvée. De håndh¢stede druer kommer fra mere end 50 år gamle vinstokke, hvilket er med til at give uh¢rt smagskoncentration for en Sancerre. Efter endt presning i hele klaser gæres vinen på egetræsfade og lagres efterf¢lgende i helt op til 15 måneder på fad. Dette er med til at give vinen meget h¢j smagsintensitet, men heldigvis balancere frugt og fad fint. Forvent en stil der går mere i retning af frisk Bourgogne på et h¢jt niveau, end en standard Sancerre hvidvin.

Lucien Crochet

Lucien Crochet laver den dag i dag stadig nogle af de absolut bedste Sancerre vine og vi er så glade for at vi nu har kendt familien Crochet i mere end 30 år. Ejendommen ledes i dag af Lucien Crochets søn, Gilles, som fortsætter i den meget kvalitetsbevidste retning, som altid har kendetegnet Domainet.

Crochet familien ejer 29 hektar med Sauvignon Blanc og yderligere 9 hektar med Pinot Noir, som bruges til rødvin og rosé. Alle marker behandles tæt på økologisk, med stor respekt for naturen. Alle druer høstes i hånden og sorteres både i marken og på rullebånd ved indgang til lageret. Alle hvidvine lagres på ståltanke for at bevare mest mulig druekarakter.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.