Pinot Noir

Frankrig Beaujolais Beaujolais
Rødvin - Varenummer: 41123
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 199,00

En legende let og saftig Pinot Noir fra det euforiske makkerpar Régis et Sylvain. For dem skal vin være let at forstå, og endnu lettere at drikke, og det må man sige, at de får formidlet med denne cuvée.

Druerne har de hentet fra den sydvestlige del af Beaujolais, tæt ved den Cru, der hedder Brouilly, hvor de har fundet nogle fremragende parceller med en sydvestlig eksponering og masser af granit i jordbunden.

Régis og Sylvain lader vinen en semi-carbonisk gæring, en teknik man ofte anvender i Beaujolais. Det er en måde at gære på, som fremelsker meget frugtige noter, og som giver vinen en imponerende saftig og letlevende karakter.

Glæd dig til en sprælsk og levende Pinot Noir, som suser op af glasset med noter af rød, saftig bærfrugt med en sitrende syre som det skelet, der holder det hele sammen. Til en tallerken med franske pølser, der vil det her gøre underværker! Vinen har lagret 6 måneder i betontanke og har gæret på helklaser

Regis et Sylvain

Régis og Sylvain er to fætre på en mission om at erobre vinverdenen med en nytænkende måde at være vinproducent på. De er ikke bundet af et geografisk sted, men af dogmer omkring, hvordan deres vin skal være.

De toi fætre vil producere vine, der smager godt, som smager af det sted, de stammer fra og - vigtigst af alt - som er til at betale. Derfor arbejder de sammen med vinbønder på tværs af Frankrig, som leverer druer til dem, som de sørger for lever op til deres strenge kvalitetskrav. Denne tilgang tillader dem at have en alsidig og spændende portefølje af vine, som er skabt til det brede marked af vinelskere og livsnydere, som tørster efter god vin til priser, der er til at betale.

Væk er al snobberiet, og tilbage står Régis og Sylvains vine, der er sat i verden for at skabe solide vinoplevelser i øjenhøjde med forbrugerne. Så står der Régis et Sylvain på etiketten, så kan du som forbruger altid regne med, at vinen i flasken leverer, uanset om der står Bourgogne, Muscadet eller Sauvignon Blanc på etiketten.