Domaine Joblot
Domaine Joblot er et traditionsrigt vinhus beliggende i Bourgogne-området Givry, der laver vine af en sådan kvalitet, at selveste Robert Parker har kaldt det ”fuldstændig fortjent”, at de regnes som en af Bourgognes store producenter.
- Givry 1. Cru Cellier Aux Moines RougeHerlig frisk og præcis i frugten, hvor røde frugter som jordbær og hindbær dominerer udtrykket, men suppleres fint af krydderier og rosenblade. Smagen er helt præcis og intens med en vægtløs lethed som giver finessen.kr. 419,00
- Givry 1. Cru Clos Servoisine Rouge
Herlig frisk og præcis i frugten, hvor røde frugter som jordbær og hindbær dominerer udtrykket, men suppleres fint af krydderier og rosenblade. Smagen er helt præcis og intens med en vægtløs lethed, som giver finessen.
Den muligvis mest elegante af vinene fra Joblot. Her høster Joblot fra en parcel på kun 2,5 hektar med stenholdig jordbund. Pinot Noir druerne afstilkes 100 % inden gæringen på fad. Vinen lagres i 16 måneder på fad inden aftapningen. Den kompromisløse tilgang til vinproduktionen hos Joblot udløser her en kompleksitet og dybde som nærmest er uhørt for området. Nyd denne ung og frisk, eller nyd den udvikle sig i op til 12 år fra høståret.
kr. 419,00 - Givry 1. Cru Marole Rouge
Herlig frisk og præcis i frugten, hvor røde frugter som jordbær og hindbær dominerer udtrykket, men suppleres fint af krydderier og rosenblade.
kr. 435,00 - Givry 1. Cru L'empreinte RougeFuld balance fra det øjeblik man dufter til denne vin. Her er modne jordbær, lidt rød blomme og ristede noter fra fadet nedenunder. Smagen har god fylde, hvor de enkelte elementer står i god balance med hinanden. Her er noter af mørk frugt, mokka og mørk chokolade., , -----, Empreinte er en helt ny vin fra domaine Joblot, som er en idé som Juliette Joblot har ført ud i livet. Idéen er at præsentere en gammeldags version af balance, hvor der er sammenstukket parceller fra de forskellige 1.er cru marker som Joblot ejer i Givry. Der udvises vanlig omhu med alle aspekter fra sorteringen af druer i marken, til lagring på små fade i kælderen.kr. 439,00
- Givry 1. Cru Clos Servoisine Rouge
Herlig frisk og præcis i frugten, hvor røde frugter som jordbær og hindbær dominerer udtrykket, men suppleres fint af krydderier og rosenblade. Smagen er helt præcis og intens med en vægtløs lethed, som giver finessen.
Den muligvis mest elegante af vinene fra Joblot. Her høster Joblot fra en parcel på kun 2,5 hektar med stenholdig jordbund. Pinot Noir druerne afstilkes 100 % inden gæringen på fad. Vinen lagres i 16 måneder på fad inden aftapningen. Den kompromisløse tilgang til vinproduktionen hos Joblot udløser her en kompleksitet og dybde som nærmest er uhørt for området. Nyd denne ung og frisk, eller nyd den udvikle sig i op til 12 år fra høståret.
kr. 459,00 - Givry 1. Cru L'empreinte RougeFuld balance fra det øjeblik man dufter til denne vin. Her er modne jordbær, lidt rød blomme og ristede noter fra fadet nedenunder. Smagen har god fylde, hvor de enkelte elementer står i god balance med hinanden. Her er noter af mørk frugt, mokka og mørk chokolade., , -----, Empreinte er en helt ny vin fra domaine Joblot, som er en idé som Juliette Joblot har ført ud i livet. Idéen er at præsentere en gammeldags version af balance, hvor der er sammenstukket parceller fra de forskellige 1.er cru marker som Joblot ejer i Givry. Der udvises vanlig omhu med alle aspekter fra sorteringen af druer i marken, til lagring på små fade i kælderen.kr. 469,00