Campo Dei Sass Prosecco Treviso Extra Dry

Italien Treviso
Mousserende - 75,00 cl. - 11,00% vol. - Varenummer: 639000
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 129,00

Helt lys og klar i glasset med en fast strøm af bobler. Duften er herlig, frugtdreven med frugtnoter som æbler, pære, citron og grapefrugt. Læg hertil en anelse blomster i den lyse ende af skalaen, og så har du balancen. I munden opleves vinen frisk med gode faste bobler og god smagsintensitet uden nogensinde at blive tung. En perfekt balanceret vin, der passer til lette retter med fisk.

Den helt klassiske Prosecco fra Case Paolin, fremstillet af fuldmodne Glera druer. Druerne høstes fra Case Paolins vinmarker nord for Trevise, på de jernholdige jorde ved Montello bakken. Som for hele produktionen hos Case Paolin arbejdes der kun økologisk. I slutningen af september sættes holdet af drueplukkere ind og fylder druerne i små bakker og får dem bragt til vineriet. Her gennemgår druerne den alkoholiske gæring i lukkede tryktanke med udvalgte gærceller. I den sidste ende har vinen lav alkohol på 11,5% og et restsukkerniveau på 13 gram per liter.,  

Case Paolin

Case Paolin er navnet på dette familiedrevne vinhus beliggende i naturskønne omgivelser i den lille by Montello nær Treviso i Veneto, hvor man siden 1980’erne har arbejdet efter en økologisk tankegang.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.