2017 Geheimrat J Riesling Spätlese Trocken

Tyskland Rheingau
Hvidvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 631317
Udsolgt
kr. 299,00

Yderst intens og meget velbalanceret hvidvin, der viser det bedste fra Rheingau regionen. Herlige duftnoter af stenfrugt som fersken og lidt tropisk frugt. En vin, der har god mundfylde, men alligevel en fantastisk friskhed fra syren. Noter af moden tropisk frugt og blomster suppleres fint med fin mineralitet. En vin, der passer til grillet fisk, eller intense modne oste.

Dette er som et modsvar, eller kopi, af de store slotte i fx Bordeaux. Denne vin er sammensat af druer fra op til 15 forskellige top vinmarker i Rheingau, onkring Oesticher by. Hver enkel årgang er en optimal kombination for at Wegeler kan vise det bedste i den pågældende årgang. Vinen har været fremstillet siden 1983 og er absolut Wegeler familiens stolthed. Vinen er et resultat af senthøstede, meget modne druer fra familiens bedste marker. Der foretages en naturlig langsom gæringen og vinen lagres efterfølgende i lang tid sammen med det naturlige bundfald på gamle træfade. 

Weingüter Wegeler

Weingüter Wegeler er ejet af Tom Drieseberg og hans kone. Vingården er grundlagt i 1882 i Rheingau og sidenhen udvidet med nogle af de bedste besiddelser i Moseldalen.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.