2018 Sauvignon Blanc

Frankrig Loire
Hvidvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 643018
Udsolgt
kr. 85,00

Klassisk, sprød og  frugtdrevet  sauvignon blanc fra Loiredalen. Indsmigrende bouquet af grønne æbler, hyldeblomst, hvide blomster og nyslået græs. I munden opleves vinen saftig, levende og læskende, med  masser af citrusfrugt, en fin mineralitet og noter fra den grønne ende af frugtkurven.

Loiredalen er et af de klassiske vinområder i Frankrig, som fremstiller nogle af verdens flotteste Sauvignon Blanc vine i Sancerre og Pouilly Fûme. Druerne til denne vin er høstet lidt længere oppe af floden, hvor vinmarkerne stadig nyder godt af et klima der minder meget om de mere berømte kommuner. Vinen er gæret på neutrale fade og lagret i kortere tid på ståltank, for at bevare mest mulig druekarakter og friskhed.

J. de Villebois

Historien om producenten Villebois starter i 2004 da Joost de Willebois ser et lille vineri til salg i Touraine regionen i den smukke Loiredag. Ejeren manglede en arvtager til familievirksomheden så Joost købte sig ind her.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.