Grappa di Brunello

Italien Toscana Montalcino
Grappa - 70,00 cl. - 45,00% vol. - Varenummer: 7051
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 279,00
Ekstrem afrundet og intens grappa lavet på druekvaset af Il Poggiones flotte Brunello di Montalcino. Til faderen, der sætter pris på god grappa, eller skal til at lære det.

Il Poggione

Il Poggiones historie daterer sig helt tilbage til Brunello di Montalcino begyndelse. Huset var blandt den visionære gruppe af producenter, som i starten af 1900-tallet var de første til at flaske vin med titlen ’Brunello di Montalcino’. Siden har området etableret sig som et af Italiens allerbedste, og Il Poggione har siden begyndelsen spillet en afgørende rolle i områdets udvikling.

Stilmæssigt holder de fast i de traditionelle værdier og udvælger med sikker hånd, hvilke moderne metoder som de kan inkorporere for at forstærke udtrykket i deres vine. For når man som Il Poggione lavet vin i over 100 år, så har man set trends komme og gå, og holder derfor selvsikkert fast i at producere sin vin i et tidløst og velsmagende udtryk.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.