Arensbak Rosé 20 cl.
Et velsmagende og alkoholfrit alternativ fra nogle af branchens mest kyndige hænder.
Makkerparret Emilie Øst-Jacobsen og Bram Kerkhof har arbejdet på nogle af landets bedste Michelin-restauranter og ved præcis, hvordan man strikker gastronomiske smagsoplevelser sammen. Sammen har de skabt denne mousserende, alkoholfrie rosé lavet på fermenteret te, som smager langt mere spændende end den gængse rosé, du er vant til, men som samtidig er mindst lige så livsbekræftende og læskende, som du elsker rosé for at være.
Til deres mousserende rosé bruger de en base af grøn Wuniuzao Longjing-te, som er høstet fra de tågede bakketoppe i Kinas Zhejiang-provins. Denne tesort er kendt for sine noter af blomster og tørret græs, som, når de fermenteres, giver en fantastisk base for en mousserende drik. Emilie Øst-Jacobsen har udvalgt hyldebær, hindbær og hibiscus som de supplerende frugtelementer, der både giver den røde farve og den friske, saftige frugtprofil, som man elsker i en god rosé. Før den fermenterede te tappes på flaske, tilføjes der et strejf af rosenpeber, for at tilføjet et krydret element, der giver modspil og dybde.
Det er blomstrende, frisk og sofistikeret og vil både kunne fungere som aperitif eller som ledsager til retter med skaldyr – rejer eller jomfruhummer er vores favoritter!
Server den ordentligt afkølet, gerne ved 10-12 grader, hvis du vil have den helt perfekte smagsoplevelse!
Arensbak
Christian Arensbak er en dansk entreprenør med én mission: Han vil revolutionere den alkoholfri drikkeverden. Hans mål er intet mindre end at redefinere, hvad vi forventer af alkoholfri drikke – og forvandle dem til smagsoplevelser, der kan måle sig med høje niveau af smag og struktur vi kender fra vinens verden. Det er en dristig ambition, men Christian har samlet et stjernespækket hold af eksperter, som deler hans vision. Bram Kerkhof, der har en fortid i Nomas legendariske fermenteringskøkken, er hos Arensbak ansvarlig for at skabe nye og overraskende smagsnuancer. For at sikre, at hver flaske leverer den perfekte balance og gastronomiske magi, har Christian allieret sig med sommelieren Emilie Øst-Jakobsen. Med erfaring fra Michelin-restauranter som Kong Hans Kælder og Alchemist, er Emilie en sand mester i smagens kunst og ved præcis, hvordan man komponerer en uforglemmelig drikkeoplevelse.
Indholdet i flaskerne er baseret på delikat fermenteret te, forfinet med frugt og aromatiske krydderurter. Det er en alkoholfri smagsoplevelse på et helt nyt niveau. Så næste gang du ønsker noget i glasset uden procenter, vil flaskerne fra Arensbak helt sikkert skabe begejstring blandt dig og dine gæster.