2020 Nuits-St-Georges

Frankrig Bourgogne Nuits-Saint-Georges
Rødvin - 75,00 cl. - 14,00% vol. - Varenummer: 571320
Tilføj til ønske liste
På lager
Special pris kr. 509,00 Normalpris kr. 599,00

Hvis du ikke har smagt de nye årgange af Remoissenet, så har du noget til gode. Efter at vingården fik nye ejere for henved tyve år siden, som efterfølgende gjorde Pierre-Antoine Rovani (den tidligere Bourgogne-anmelder fra Robert Parkers The Wine Advocate) til direktør, er ejendommens vine kun blevet bedre og bedre.

Strengere selektering i de høstede druer, fade i bedre kvalitet, omlægning til biodynamisk drift og et generelt løftet ambitionsniveau. Det bidrager alt sammen, og de nye årgange har betydeligt mere karakter og koncentration. 

Med vores sidste leverance fra Remoissenet fik vi lov til at købe et lille parti af den smukke 2020 Nuits-Saint-Georges. Druerne kommer fra marker, som støder direkte op til Vosne-Romanée, og vinen har både NSG-rigdom og Vosne-raffinement. Den solrige 2020-årgang viser sig fra sin allerbedste side lige nu – den er virkelig dejlig.

Remoissenet Père & Fils

Masion Remoissenet gennemgik i 2005 en kæmpe forandring, da amerikaneren Edward L. Milstein opkøber vingården, da Roland Remoissenet går på pension, uden nogen arving til at føre gården videre.

Edward Milstein er kæmpe Bourgogne-entutiast, og han sammensætter hurtigt et imponerende hold af talentfulde mennesker, til at hjælpe ham med at drive vingården videre. Benard Repolt fra Louis Jadot bliver salgsdirektør, Claduie Jobard (der er datter af Ønologen fra Joseph Drouhin, Laurence Jobard), bliver ansat i kælderen som winemaker og ønolog, og Robert Parkers gamle partner og med-smager, Pierre-Antoine Rovani, bliver ansat som direktør for hele projektet.

Med dette stjernebesatte hold har Remoissenet løfter sig til helt nye højder, og er blevet en referencevingård, og producerer et bredt udvalg af vine fra flere af Bourgognes fornemmese kommuner.  Uanset om det er mineralsk Chablis, fyldig Chassagne-Montrachet, yndefuld Chambolle-Musigny eller blød og fyldig Volnay, så udtrykker Remoissenet de forskellige kommuners udtryk mesterligt.