2022 Bourgogne Blanc

Bourgogne Bourgogne
Hvidvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 41022
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 215,00

Fyldig og frodig med den der kerne af mineralitet, som man elsker hvid Bourgogne for, Régis og Sylvain har gjort det igen, og deres bud på en hvid Bourgogne cuvée oser af alt det, man elsker ved genren.

Du får en blød og fyldig tekstur, noter af gule æbler, ferskner, nektariner og et bitter-syrligt strejf af citron og pomelo. Teksturen er blød og cremet, og mundfornemmelsen fyldig. Hver eneste tår er lige så behagelig at nyde, som den er at smage på.

Druerne henter de fra parceller i den nordvestlige del af Mâcon, nær La Roche-Vineuse. Her har de fundet vinstokke, der står med en opimal sydøstlig eksponering med et højt indhold af ler og kalksten i undergrunden, jordtyper, som Chardonnay trives fortrinligt i!

Nyd den for sig selv som dit go-to glas vin, når du har fortjent lidt godt, eller som ledsager til fisk eller fjerkræ. Vinen har lagret 8 måneder sur lie i betontanke.

Regis et Sylvain

Régis og Sylvain er to fætre på en mission om at erobre vinverdenen med en nytænkende måde at være vinproducent på. De er ikke bundet af et geografisk sted, men af dogmer omkring, hvordan deres vin skal være.

De toi fætre vil producere vine, der smager godt, som smager af det sted, de stammer fra og - vigtigst af alt - som er til at betale. Derfor arbejder de sammen med vinbønder på tværs af Frankrig, som leverer druer til dem, som de sørger for lever op til deres strenge kvalitetskrav. Denne tilgang tillader dem at have en alsidig og spændende portefølje af vine, som er skabt til det brede marked af vinelskere og livsnydere, som tørster efter god vin til priser, der er til at betale.

Væk er al snobberiet, og tilbage står Régis og Sylvains vine, der er sat i verden for at skabe solide vinoplevelser i øjenhøjde med forbrugerne. Så står der Régis et Sylvain på etiketten, så kan du som forbruger altid regne med, at vinen i flasken leverer, uanset om der står Bourgogne, Muscadet eller Sauvignon Blanc på etiketten.