Tawny

Portugal Douro
Hedvin - 75,00 cl. - 19,50% vol. - Varenummer: 7113
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 109,00

Tawny Port er en lagret portvin med elegante nuancer. Duften er kombineret af modne blommer, mørk chokolade og ristede nødder. Smagen er yderst elegant med en afstemt sødme, der understøtter den elegante frugt. Eftersmagen er afstemt med fine nøddenuancer og gør den velegnet til nøddedesserter og chokoladedesserter. 

En Tawny port får sin unikke farve fra lagringen på de klassiske portvinsfade på 550 liter. Her ligger portvinen og modner. Farven i portvinen ændres ved lagring, hvor en svag oxidering påvirker farven i vinen og dermed gør portvinen mere lys. Samtidig udvikles de unikke Tawny smagsnoter af ristede nødder ved denne lagringsproces. Vinen er lagret i op til 6 år inden aftapning. Denne portvin er drikkeklarm, når den frigives og bør drikkes indenfor én måned efter den er åbnet.

Quinta Santa Eufemia

Quinta Santa Eufemia er en unik vingård beliggende i verdens ældste certificerede vinregion Douro, nærmere bestemt byen Parado do Bispo hvor man gennem generationer har specialiseret sig i klassiske portvine samt egnstypiske vine.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.