Portofino

Ved at bruge en blanding af botaniske ingredienser, der formidler Portofinos fornemmelser og duft, repræsenterer ginen en rejse langs dens kyst og søger at tage dig dertil.
pr. side
Vis som Grid Liste

3 varer

Faldende orden
pr. side
Vis som Grid Liste

3 varer

Faldende orden
Portofino

Familien Pudel har boet og arbejdet i Portofino i flere generationer, og Portofino Dry Gin er skabt som en hyldest til bedstefaren, Klaus Pudel. En mand, der var meget beundret efter at have reddet den berømte landsby fra ødelæggelse under 2. Anden Verdenskrig.

Portofino Dry Gin er produceret på et antikt italiensk destilleri, der er beliggende et par timer fra ejendommen. Hver batch er lavet ved hjælp af en kombination af traditionelle og innovative metoder; fra en italiensk kobbergryde, der stadig bruges til at destillere lokal likør og grappa til en state-of-the-art teknologi, der bevarer aromaerne fra deres mest delikate botaniske produkter.

Den smukke flaske, som ginen kommer i, er inspireret af Portofinos maleriske havn, hvor farverige huse og grønne bakker dekorerer landskabet mellem himmel og hav. Dens farve er repræsentativ for Portofinos turkise hav og dens firkantede solide form refererer til traditionelle og elegante parfumebeholderne fra 30’erne.