Merwut - Wermutwein

Pfalz Pfalz
Vermouth - 75,00 cl. - 15,00% vol. - Varenummer: 50001469
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 279,00

Stefan Dorsts forhold til Vermouth begyndte på en af hans mange rejser til Spanien. Han faldt pladask for den bitter-søde hedvin, som blev en fast apperitif for ham inden måltiderne. Med et smil på læben forklarer han, hvordan Vermouth igennem århundreder har været beskrevet som en drik, der både stimulerer appetitten såvel som fordøjelsen. Så på måde er det nærmest en synd og skam at snyde sig selv for et glas godt Vermouth.

Så Stefan Dorst satte sig naturligvis for at skabe sit bud på, hvordan Vermouth skal smage. Det vigtigste var balancen, som skal befinde sig i smørhullet mellem det søde og det bitre, lige der hvor det balancerer hinanden ud, og stimulerer bredt på tværs af paletten.

Der er blandet med et væld af krydderurter, som Stefan Dorst med millimeterpræcision har doseret for at opnå det helt perfekte bitter-søde udtryk.

På Stefan Dorsts egen anbefaling skal den nydes over is, med en skive citron. Men vi kan tilføje, at den også smager fantastisk blandet med tonic (blandet half'n'half).

Dorst & Consorten

Dorst & Consorten.

Dorst & Consorten er navnet på Pfalz-vinmageren Stefan Dorsts særlige hjertebarn, hvor han sammen med prominente kolleger fra vinverdenen skaber spændende og ”non-konforme” vine, der ønsker at forene både tradition og innovation.

Som vinmager kan Stefan Dorst trække på mere end 40 års erfaring, bl.a. fra et mere end 15 år langt ophold i Sydafrika.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.