2018 Riesling Tradition 1/2 btl.

Frankrig Alsace Alsace
Hvidvin - 37,50 cl. - 12,50% vol. - Varenummer: 670318
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 99,00

Krystalklar farve, mineralsk næse og sitrende, frisk frugt. Alsace Riesling er fantastisk.

Med denne halvflaske har vinen den perfekte rejsestørrelse. Forrygende til frokostkurven, når det bare er til et enkelt glas i det grønne, eller til turen på bakketoppen, når man hånd i hånd vil se solen gå ned.

Domaine Scherb erklærer selv at deres Riesling er ”a truely gastronomic wine”, som vil være en skøn ledsager til retter med fisk, skaldyr eller, hvis det skal være helt lokalt, Alsace specialiteten choucroute.

Vinen har en elektrisk intensitet, hvor den knivskarpe syre leder an i et rent og friskt smagsbillede. Citrus, frugt og mineralitet danser om hinanden, og byder mundvandet velkommen. Og netop derfor, går det fortrinligt sammen med fisk og skaldyr. Retter hvor porøse smage hersker, og hvor man gerne klemmer en citron ud over sin servering, der vil denne Riesling gøre underværker. Husk at servere den ordentligt afkølet, så får du den allerbedste oplevelse.

Domaine Bernard Scherb et Fils

Velkommen til Alsaces bjergtagende natur og Domaine Bernard Scherbs forunderlige verden. Hvor vin og landbrug er langt mere end et bare et arbejde. Det er håndværk, passion og historie. Vingården har eksisteret siden 1950, men familien har dyrket de stejle skråningerne i Alsace i mere end 300 år. I dag råder Domaine Scherb over 15 hektar land, heriblandt to Grand Cru parceller og driver et anerkendt hotel med tilhørerende restaurant. 

Vinene fra Domaine Scherb smager og dufter af alt det, som er skønt ved Alsaces natur og vitikultur.