Vieux Pineau des Charentes Rouge

Cognac
Hedvin - 75,00 cl. - 17,00% vol. - Varenummer: 8200
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 210,00

En svagt rødlig dessertvin med friske noter af rød frugt. Der kombineres noter af hindbær, jordbær og fine blomster. Den helt friske stil går igen i smagen, hvor frugtsyren kun er med til at understrege de komplekse smagsnoter. Cognacen der er brugt giver yderlige karakter til den endelig vin. Med sine røde noter står denne godt som ledsager til desserter med rød frugt, nødder og is.

Pineau des Charentes er en helt unik dessertvin, som fremstilles i Cognac distriktet i Frankrig. Denne lyse udgave fremstilles af Cabernet Sauvignon og Merlot, hvor den alkoholiske gæring stoppes halvvejs ved tilsætning af Cognac til mosten. Denne proces bevirker, at man bevarer den naturlige sødme og frugtsyre i produktet, samtidig med at alkoholniveauet løftes til 17% som er med til at give den flotte balance. Pineau des Charentes vieux er lagret i 10-12 år på egetræsfade for at blive afrundet i syren og mere kompleks i smagen.

Chateau Montifaud

Chateau Montifaud er et traditionsrigt og familieejet destilleri beliggende i kommunen Jarnac-Champagne i hjertet af Cognac-distriktet, der har specialiseret sig i produktionen af klassiske og elegante Cognac’er.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.