Vieux Pineau des Charentes Blanc

Frankrig Cognac
Hedvin - 75,00 cl. - 17,00% vol. - Varenummer: 8199
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 210,00

En lys dessertvin med forførende duft af hvide blomster og moden tropisk frugt, der understreges af ristede mandler og lys chokolade. Smagen er frisk i stilen hvor den modne frugt holdes oppe af en fin frugtsyre. Smagskompleksiteten er noter af både ananas, melon og ristede nødder. Det er tydeligt at fornemme karakteren fra den gode Cognac i vinen. En sød vin der med sin fine balance passer fint til desserter med nødder og frisk frugt.

Pineau des Charentes er en helt unik dessertvin som fremstilles i Cognac distriktet i Frankrig. Denne lyse udgave fremstilles af Colombard og Ugni Blanc, hvor den alkoholiske gæring stoppes halvvejs ved tilsætning af Cognac til mosten. Denne proces bevirker at man bevarer den naturlige sødme og frugtsyre i produktet, samtidig med at alkoholniveauet løftes til 17 % som er med til at give den flotte balance. Pineau des Charentes vieux er lagret i 10 - 12 år på egetræsfade for at blive afrundet i syren og mere kompleks i smagen.

Chateau Montifaud

Chateau Montifaud er et traditionsrigt og familieejet destilleri beliggende i kommunen Jarnac-Champagne i hjertet af Cognac-distriktet, der har specialiseret sig i produktionen af klassiske og elegante Cognac’er.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.