Petite Douceur Rosé Extra Dry

Frankrig Champagne , Champagne
Champagne - 75,00 cl. - 12,00% vol. - Varenummer: 8010
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 549,00

Fra det ældste hus i Champagne kommer her en helt ny Cuvée. Duft og smag byder på noter af modne jordbær og hindbær, der følges op af pink grape og citron i afslutningen.  Denne unikke Champagne viser en delikat balance mellem fin sart sødme, der giver lidt ekstra fylde samt flot levende  frisk syre. En perfekt ledsager til friske deserter.

Har tilbragt minimum 3 år i Gossets kældre inden endelig degorgering. Dosage: Ekstra Dry 17 g/l.

Champagne Gosset

Gosset er Champagnes ældste vinhus, grundlagt for mere end 4 århundrede siden i landsbyen Aÿ. En producent der emmer af historie, og samtidigt befinder sig blandt regionens absolutte elite.

På samme tid er Gosset én af de mindste ”Les Grandes Marques” i Champagne og adskiller sig markant fra sine større konkurrenter. Producenten ejer blot 1 hektar land, men samarbejder med mere end 200 druedyrkere i omtrent 70 forskellige byer. Som udgangspunkt er alle vine sammensat af 80-90% frugt fra Premier Cru’s og Grand Cru’s, hovedsageligt i Vallé de la Marne og Côte des Blancs.

Elegance, rigdom og struktur - et historisk top-hus der aldrig har været bedre!

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.