2021 Puligny-Montrachet

Frankrig Bourgogne Puligny-Montrachet
Hvidvin - 75,00 cl. - 13,50% vol. - Varenummer: 571521
Udsolgt
kr. 925,00

Super flot balanceret hvidvin med den klassiske Puligny koncentration. Her er stor åben duft med noter af hvide blomster, friske tropiske frugter og et røget element i baggrunden. Koncentreret i smagen med velintegreret fadkarakter, sammen med stor smagsintensitet. Fyldig, men så dejlig balanceret af den friske frugtsyre.

Ren Chardonnay som høstes i Puligny Montrachet, hvor nogle af verdens største hvidvine fremstilles. Druerne plukkes fuldmodne og gæres med temperaturstyring. Vinen lagres på en kombination af nye og brugte franske egetræsfade i 14 måneder inden aftapning.

Remoissenet Père & Fils

Masion Remoissenet gennemgik i 2005 en kæmpe forandring, da amerikaneren Edward L. Milstein opkøber vingården, da Roland Remoissenet går på pension, uden nogen arving til at føre gården videre.

Edward Milstein er kæmpe Bourgogne-entutiast, og han sammensætter hurtigt et imponerende hold af talentfulde mennesker, til at hjælpe ham med at drive vingården videre. Benard Repolt fra Louis Jadot bliver salgsdirektør, Claudie Jobard (der er datter af Ønologen fra Joseph Drouhin, Laurence Jobard), bliver ansat i kælderen som winemaker og ønolog, og Robert Parkers gamle partner og med-smager, Pierre-Antoine Rovani, bliver ansat som direktør for hele projektet.

Med dette stjernebesatte hold har Remoissenet løfter sig til helt nye højder, og er blevet en referencevingård, og producerer et bredt udvalg af vine fra flere af Bourgognes fornemmese kommuner.  Uanset om det er mineralsk Chablis, fyldig Chassagne-Montrachet, yndefuld Chambolle-Musigny eller blød og fyldig Volnay, så udtrykker Remoissenet de forskellige kommuners udtryk mesterligt.