10 Års Tawny

Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 219,00

Herlig fadlagret Portvin, hvor kombinationen af fadlagrede noter som ristede mandler og chokolade, kombineres fint med de friske sorte bærnoter. I smagen er der god frugtsyre til at balancere den høje sødme og igen går noterne fra fadet igen, sammen med den friske frugt. En klassisk fadlagret Portvin, der passer godt til lyse chokoladedesserter eller et ostebord.

10 år gammel Tawny er resultatet af virkelig mesterligt arbejde i kælderen. Hos Quinta Santa Eufemia lagrer Portvinen i de dybe kældre langt oppe i Dourodalen. Her gennemgår vinen den fantastiske proces, hvor mange års nænsom iltning på fadet afrunder farven og giver den dybe smag af ristede nødder. Vinen er i den sidste ende sammensat af flere forskellige årgange, som i gennemsnit er 10 år gamle., Vinen er fremstillet på de traditionelle druer i Dourodalen, mest Touriga Nacional, tilsat op til 20 forskellige andre lokale druer. Alle druer er høstet i hånden fra Quinta Santa Eufemias egne marker, som dyrkes efter bæredygtige principper. Druerne kommer op i de gamle lagares, cement-gæringskar, hvor gæringen startes og druerne trædes med fødderne. Halvvejs gennem processen standses gæringen ved tilsætning af druespiritus. Så har man grund-Portvinen på 20 % alkohol, som lagres på de klassiske egetræsfade herefter. 

Quinta Santa Eufemia

Quinta Santa Eufemia er en unik vingård beliggende i verdens ældste certificerede vinregion Douro, nærmere bestemt byen Parado do Bispo hvor man gennem generationer har specialiseret sig i klassiske portvine samt egnstypiske vine.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.