Zafferano

Italiensk glas fra geniet Federico de Majo. En kunstner som forstår at blande det kreative og innovative med det konkret anvendelige. Hans glas forstærker på hver deres måde selve drikkeoplevelsen, uden at gå på kompromis med det visuelle. 

pr. side
Vis som Grid Liste

5 varer

Faldende orden
pr. side
Vis som Grid Liste

5 varer

Faldende orden

Glassene fra Zafferano er en kombination af grænseløs kreativitet og italiensk design.

Firmaet er startet af Federico de Majo, som fra barnsben har fået glaskunsten ind med modermælken. Hans familie driver gasvirksomheden ™Murano™, og her gik Federico til hånde og lærte alt hvad der var at vide om teknikker og design. Han sugede til sig af viden, indtil han en dag var klar til at fors¢ge sig med sit ejet projekt, og således blev Zafferano f¢dt.

Hos Zafferano blev det Federicos sans for innovation, som blev n¢glen til deres succes. Federico forstod at nytænkte glassets muligheder, så anvendelse og udseende endte med at gå op i en h¢jere enhed.

Et godt eksempel på Federicos snilde er hans Esperienze-serie. Glassene har distinkte riller i bunden, som hjælper med at ilte vinen, når den slynges i glasset. De g¢r det også nemmere at få øje på vinens farvenuancer. En simpel, men også effektiv og yndefuld feature som forstærker drikkeoplevelsen.

Det nytænkende designs som dette, som har gjort glassene fra Zafferano til en international succes. Glassene anvendes på flere danske restauranter, og også af os selv, når vi skal smage på nye vine til vores sortiment.  Så tro os når vi siger, at disse glas virkelig kan sætte rammerne for en exceptionelt god vinoplevelse.

Glassene fra Zafferano beskriver vi selv som funktionel elegance. Fordi i deres glas får man et yndefuldt og smukt glas, som også tåler en tur i opvaskemaskinen. Så man kan roligt invitere til middagsselskab og servere sine vine i ordentlige og smukke glas, uden at oprydningen bliver en uoverskuelig opgave. Og netop derfor er Zafferano-glassene nogle, vi peger på igen og igen, når der skal anbefales de bedste glas til at have stående hjemme i privaten.