Maison Harbour

Maison Harbour er et lille og relativt nyt mikro-vineri beliggende i Savigny-les-Beaune, som på rekordtid har etableret sig som et af Bourgognes mest spændende og fremadstormende vinhuse.

Vi kunne ikke finde nogle varer, der matchede dine kriterier.

Kærlighed kan føre mange steder hen - både når det gælder dén mellem to mennesker og til vin.

Det er parret Nicholas og Colleen Harbour et levende bevis på.

I 2012 valgte de nemlig – efter nogle år tidligere at have forelsket sig - at forlade deres trygge jobs i finansverdenen og realisere en fælles drøm at blive vinmagere.

Derfor erhvervede de en lille og idyllisk ejendom i Cote D’Or-området i Savigny-les-Beaune, hvor de etablerede Maison Harbour, som trods dets korte levetid har udviklet sig et af Bourgognes mest spændende og fremadstormende vinhuse

Druerne – næppe overraskende en blanding af Chardonnay og Pinot Noir – opkøbes fra prominente parceller af meget høj kvalitet, hvorefter de vinificeres med så lidt indblanding som muligt.

Det resulterer i et meget beskedent antal årligt producerede flasker, som ikke desto mindre har formået at finde mange fans blandt vinfolket, hvilket betyder, at navnet Maison Harbour i dag bl.a. optræder på vinkortet hos restauranter i den absolutte Michelin-topklasse.

Så er man ude efter liflig, elegant og terroir-dreven Bourgogne-vin er dette et absolut must!