Giuseppe Quintarelli

Quintarelli har nærmest mytisk status for Valpolicella området og han er da absolut også en af bannerførerne. Her laves en bred vifte af vine alle på tårnhøjt niveau. 

pr. side
Vis som Grid Liste

15 varer

Faldende orden
  1. Primofiore IGT MG

    Primofiore er en åben vin med herlig duft af røde kirsebær og sorte blommer, samt et krydret element i baggrunden. Smagen er fyldig med stor frugtkoncentration og en balanceret tanninstruktur. Flot og harmonisk eftersmag der gør denne vin velegnet til kraftfulde kødretter og oste.

    Quintarelli er kultproducenten over dem alle i Veneto og alle hans vine er af uhørt høj kvalitet. Primofiore betyder den første blomst og er første press fra Amarone produktionen, samt tilsat mindre mængder af andre druer. En vin der kan drikkes når den kommer på markedet. Vinen her er sammensat af både lokale og internationale druer, med godt halvdelen Corvina, samt Cabernet Sauvignon og Merlot. Vinen er lagret i op til et år på en kombination af forskellige fadtyper.

    kr. 1.099,00
    Tilføj til ønske liste
pr. side
Vis som Grid Liste

15 varer

Faldende orden

Giuseppe Quintarelli gik desværre bort i januar 2012, men ejendommen føres videre af børn og børnebørn efter samme strikse regler som hidtil. Her bruges et minimum af nye fade og der foretages streng selektering i marken. De ældste vinstokke er tilbage fra 1924, så koncentrationen i råmaterialet er højt. Alle marker passes efter strenge forskrifter og der benyttes kun et minimum af sprøjtemidler. Fokus er på koncentration i vinen, med stor grad af elegance.  Mest berømt er hans Amarone og Valpolicella-vine, men alle vine i porteføljen er af høj kvalitet. Kun det bedste er godt nok til Guiseppes håndskrevne etiketter.