Domaine Clavel

Domaine Clavel er et klassisk vinhus beliggende i den lille by Assas i Pic Saint Loup-regionen i Languedoc, der gennem mange år har leveret nogle af områdets mest markante vine. 


pr. side
Vis som Grid Liste

1 vare

Faldende orden
pr. side
Vis som Grid Liste

1 vare

Faldende orden
Domaine Clavel

Domaine Clavel blev startet af Pierre Clavel og konen Estelle tilbage i 1986. I dag udgør antallet af vinmarker i alt 30 hektar, som siden 2007 har været dyrket efter rent økologiske metoder, ligesom man har påbegyndt en udvikling frem mod biodynamisk landbrug, som det er forældrenes håb, at deres arvtagere, sønnerne Antoine og Martin, vil fortsætte med i fremtiden.

Druerne er en blanding af Syrah, Grenache, Mourvedre, Carignan, samt de grønne: Grenache Blanc, Roussanne, Marsanne, Vermentino, Clairette, Bourboulenc og Viognier, som vokser i en varieret jordbund bestående af en blanding af kalk, grus og småsten. 

I kælderen arbejdes der med en del forskellige tanke i kælderen - alt fra klassiske store træfade, cementtanke og til det helt moderne bud på en æggeformet cementbeholder

Det resulterer i en række spændende, karakterfulde og intense vine med god terroir-karakter, som alle leverer høj kvalitet til prisen