Ambijus

Når passionen for god mad og vin møder ønsket om at undgå alkohol, så må man tænke kreativt! Brødrene Alex og Chris opdagede, at de fleste alkoholfri vine ikke kunne levere den dybde og kompleksitet, de søgte. Så de tog sagen i egen hånd og skabte Ambijus – en ny kategori af alkoholfri drikkevarer, der kan følge med når stor gastronomi skal have en værdig ledsager med i glasset.

Ved at bruge lokale ingredienser fra den norske natur og samarbejde med førende kokke og sommelierer, har de skabt en række af velsmagende, alkoholfri produkter. Ambitionen er ikke bare at skabe et alternativ til vin, men en helt ny type af produkt, uden dogmatiske begrænsninger, hvor det hele handler om smag, udtryk og ingen alkohol!

Vi mener selv at de to norske brødre er lykkes med missionen. Men prøv selv, og oplev magien ved Ambijus!

pr. side
Vis som Grid Liste

2 varer

Faldende orden
pr. side
Vis som Grid Liste

2 varer

Faldende orden
Ambijus

Hvad gør man, når man elsker gastronomiske oplevelser med god mad og vin, men beslutter sig for at eliminere alkohol fra sin diæt? Ja, så er man nødt til at finde alkoholfri alternativer til vin. Det prøvede brødrene Alex og Chris også, men de opdagede, at udvalget af alkoholfri alternativer til vin var utroligt fattigt. De fleste produkter kom slet ikke i nærheden af at have den kompleksitet og dybde, som vinen bragte til bordet. Så de trak i arbejdstøjet og besluttede sig for at lave deres eget bud på et alkoholfrit produkt, der ikke bare skulle matche vinenes niveau, men også overgå forventningerne hos selv de mest sarte ganer.

Laboratoriet er terroiret, og den norske natur er forrådskammeret. 

Alex og Chris var fra starten enige om, at deres produkter ikke blot skulle være et alternativ – de var langt mere ambitiøse end det. De ville skabe en helt ny kategori af produkter, lavet helt fra bunden og udelukkende med lokale ingredienser fra den norske natur. Så de gik i laboratoriet og begyndte at fermentere og eksperimentere. De samarbejdede sideløbende med skandinaviske kokke og sommelierer for at sikre, at produkterne havde gastronomisk relevans.

Derfor er deres terroir laboratoriet, fordi det er derfra, at deres produkters identitet udspringer. Det har krævet endeløse eksperimenter og tilsmagninger, men nu er de to brødre klar med deres første tre produkter. Her er struktur, frugt, krydderier og dybde – og det går fantastisk sammen med mad!

Du er med allerede fra begyndelsen, for Alex og Chris har meget mere spændende på vej fra laboratoriet. Vil du opleve alkoholfri magi helt uden kompromis i smagen? Så skal du prøve flaskerne fra Ambijus!