2020 Grattamacco Bolgheri Rosso Superiore

Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 949,00

Storladen Supertoscaner fra et af genrens mest eftertragtede områder - Bolgheri. 


Her får du en meget præcis vin med en klar og koncentreret duft, hvor noterne af solbær og middelhavskrydderier smelter flot sammen i et skønt og harmonisk udtryk. Smagen er fokuseret med noter af moden, sort frugt og balancen mellem frugtsyre og tannin er både flot og intens. Den udgør en rygrad som gerne bider skeer med en stor saftig bøf, og som garanterer en flot udvikling i din vinkælder. 


I eftersmagen er der stor koncentration med mineralitet og frugt, der vidner om en vin på højt niveau. 
Superiore er topvinen fra Podere Grattamacco. Den er produceret fra en vinmark på bare 10 hektar, som er beplantet med 65% Cabernet Sauvignon, 20% Merlot og 15% Sangiovese. Marken er beliggende i 100 meters højde med en meget kalkholdig jordbund. Her er det middelhavsklima som regerer, hvor de varme dage får modspil af kølende briser fra havet. Det hjælper druerne med at opnå en god og lang vækstsæson. 
I marken høstes druerne manuelt, for at sikre at kun de bedste klaser finder vej til vineriet. Vinen er lagret 18 måneder på delvist nye egetræsfade på 225 liter. 

Podere Grattamacco

I det smukke gyldne og bølgende landskab i Toscana - nærmere bestemt landsbyen Bolgheri - finder vi dette fantastiske vinhus, der på overbevisende vis indskriver sig i områdets særlige tradition for fremragende vine.