2020 Riesling Alte Reben

Tyskland Rheingau Rheingau
Hvidvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 632320
Udsolgt
kr. 169,00
Karakterfuld og smagsintens skifer-Riesling fra gennemsnitligt 40 år gamle vinstokke. Tør, finesserig og fuld af sprællevende frugt, suppleret af en stenet mineralitet og en knivskarp syrestruktur. Fortryllende duft med noter af grønne blommer, limeskal og moden fersken, suppleret af knust flint og honningblomster. Smagen er tæt, men samtidig opløftet og delikat, med sin store frugtkompleksitet og levende syre. Gule pærer, Reine Claude blomme, grønne æbler og grape, kærtegnes smukt af flintesten og urteblade. Udtryksfuld og veldefineret Riesling fra Assmannshausen's stejle skråninger.

Weingut Krone

Weingut Krone er en sovende kæmpe, der inden for de seneste knap ti år er vågnet af sin dvale og nu står over for at erobre hjerterne og indtage vinreolerne hos vinelskere verden over. Det er særligt, da Wegeler-Drieseberg familien overtager driften af Weingut Krone, at der kommer skub i tingene. 

Anja og Tom Drieseberg har rigeligt med erfaring i, hvordan man driver en tysk vingård, da de med deres familievingård, Weingüter Wegeler, kontinuerligt har produceret vin af høj kvalitet, der flere gange har høstet både høje point og rosende ord fra de internationale vinanmeldere. Det er med Anja og Tom Drieseberg ved roret, at Weingut Krone i 2016 ansøger om VDP-status, modtager den, og dermed indtager rollen som VDP's absolut yngste medlem. 

De nye ambitioner går heller ikke det tyske vin- og madmagasin, Falstaff, næsen forbi. I en anmeldelse af Weingut Krone skriver de, ”Der foregår noget bemærkelsesværdigt i dette traditionelle Assmannshäuser vineri”. Også i de internationale vinanmelderes spalter er rosen og anerkendelsen begyndt at vise sig. Weingut Krone lader til at være ustoppelige på deres kurs mod toppen, og hos Otto Suenson er vi taknemmelige for at få lov til at være med på rejsen og repræsentere de enestående vine.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.