2018 Riesling Berg Schlossberg GG Trocken

Rheingau
Hvidvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 631218
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 379,00

En smuk strågul farve åbenbarer sig i glasset, så snart vinen forlader den aflange, grønne flaske. Smagen er tæt, kraftig og koncentreret, og Grand Cru-marken Schlossbergs positive indflydelse på druerne er lige så tydelig, som den er værdsat. I vinen finder man masser af modne, gule frugter: æbler, ferskner, blommer, citroner og sågar lidt stjernefrugt. Det er ledsaget af en krydret profil, der løfter det saftige frugtunivers til nye højder og besidder naturligvis den ikoniske skarpe og velintegrerede Riesling-syre. En vin, som er i den grad vil udvikle sig positivt i flasken, men som allerede nu leverer en smagsoplevelse, som er dens GG-titel værd.

Schlossberg-marken er den stejleste i hele Rheingau og besidder et højt indhold af skiffer. Det er derfor ingen overraskelse, at mineralitet, moden frugt og levende syre alle er elementer, der præsenterer sig i vinen. For den stejle hældning giver optimal eksponering for solens stråler, og jordbunden giver den unikke næring, som sikrer druerne her deres særegne mineralitet. Et enestående udtryk for Riesling, som du kun finder lige her i Rheingau, og fra Wegelers kyndige hænder

James Suckling 96 points

"Beautiful minerality here with tart lemons, light smoke and cloves, dill and coriander. Hints of slate and petrichor throughout. There’s fascinating depth and a lavish tapestry of flavor and texture, but the predominant feature is the cut-throat, steely a"

Falstaff Magazin 94 points

"Ripe citrus fruit, blood orange, lemon balm, distinct terroir savouriness. The substance and supple base complement each other, supported by the acidity, offering enough density for many years of development, yet also appearing ethereal, with only restrai"

Weingüter Wegeler

Weingüter Wegeler er ejet af Tom Drieseberg og hans kone. Vingården er grundlagt i 1882 i Rheingau og sidenhen udvidet med nogle af de bedste besiddelser i Moseldalen.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.