2011 Geheimrat J Riesling Spätlese Trocken

Tyskland Rheingau Rheingau
Hvidvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 631911
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 399,00

Weingüter Wegeler's Geheimrat J Riesling Spätlese Trocken 2011 er en fremragende vin fra den anerkendte Mosel-region i Tyskland. Druerne kommer fra enkeltmarken Bernkasteler Doctor, en af de mest ikoniske og eftertragtede vinmarker i regionen, kendt for sit unikke terroir og fremragende kvalitet.

Vinen har en gylden farve og en kompleks aroma af modne ferskner, honning, krydderier og en mineralsk tone, der afspejler det særlige terroir fra Bernkasteler Doctor-marken. Smagen er fyldig og intens, med noter af honning, fersken og citron, der blander sig med en frisk syre og en flot balance mellem sødme og frugtsyre. Årgang 2011 har tilføjet en dejlig kompleksitet og dybde til vinen.

Weingüter Wegeler er en familiedrevet vingård med en lang og stolt tradition for at producere vine af højeste kvalitet. Deres engagement i at udtrykke det unikke terroir og arbejde i harmoni med naturen er tydeligt i denne vin, som er en ægte repræsentant for Mosel-regionens bedste vine.

Geheimrat J Riesling Spätlese Trocken 2011 fra Weingüter Wegeler er en fremragende vin, der vil glæde enhver vinelsker, der søger en vin af højeste kvalitet med en flot balance mellem sødme og friskhed. Den er ideel til at ledsage stærke oste, røget fisk eller krydrede asiatiske retter.

Weingüter Wegeler

Weingüter Wegeler er ejet af Tom Drieseberg og hans kone. Vingården er grundlagt i 1882 i Rheingau og sidenhen udvidet med nogle af de bedste besiddelser i Moseldalen.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.