2017 Bernkasteler Badstube Riesling Kabinett Süss

Tyskland Mosel
Hvidvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 631717
Udsolgt
kr. 149,00

Rig, saftig og sødmefuld Riesling fra Mosel. Fantastisk balance mellem syre og sødme, som gør denne vintype ganske unik. Indsmigrende duft af gyldne abrikoser, fersken og kandiseret citrusskal, suppleret af våde sten og acacieblomst. På tungen mødes man af en delikat sødme, der på ingen måde virker påtrængende eller tung. En vibrerende mineralitet, høj syre og en kerne modne stenfrugter, danner rammen om denne sublime Riesling. En utrolig madvenlig vin der passer perfekt til alt fra spicy asiatisk mad, foie gras, eller modne rødkitoste.

Bernkasteler Badstube er en Grosslage (samling af vinmarker) med status som et enkelt område. Appellationen består af de bedste vinmarker i Bernkasteler: Lay, Bratenhöfchen, Matheisbildchen, Graben, Alte Badstube am Doctorberg, samt Bernkasteler Doctor selv. Eksponering syd/sydvest, utroligt stejle skråninger og en undergrund domineret af ler og skiffer. Unikke terroirs der er grobund for nogle af Tysklands største hvidvine.

Weingüter Wegeler

Weingüter Wegeler er ejet af Tom Drieseberg og hans kone. Vingården er grundlagt i 1882 i Rheingau og sidenhen udvidet med nogle af de bedste besiddelser i Moseldalen.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.